„Uzbekiškas kazan kebabas su bulvėmis“ - gardus pagrindinis patiekalas, kuriame derinama kepta ir troškinta aviena, auksinės bulvės ir šviežios daržovės. 400 gr. avienos šonkauliukų ir nugarinės.
Skanūs koldūnai su malta mėsa.Uralo koldūnai pelnė autoritetą tarp daugelio tautų. Koldūnai skiriasi tik įdaru. Totoriai gamina tik iš avienos. Į maltą mėsą dedama pipirų, česnakų ir svogūnų, todėl koldūnai tampa daug sultingesni ir skanesni.
Dortmunder/European Export klasės lager tipo alus, verdamas iš miežių salyklo, ryžių, karčiųjų ir aromatinių apynių, alaus mielių bei gėlo vandens. Aukso spalvos alus pasižymi tvirta balta puta ir puikiai subalansuotu skoniu, persmelktu švelnaus apynių kartumo. Dera prie aštresnių ir sūresnių užkandžių, mėsos patiekalų.
verdamas iš miežių salyklo, ryžių, karčiųjų ir aromatinių apynių, alaus mielių bei gėlo vandens. Aukso spalvos alus pasižymi tvirta balta puta ir puikiai subalansuotu skoniu, persmelktu švelnaus apynių kartumo. Dera prie aštresnių ir sūresnių užkandžių, mėsos patiekalų.