Apie
Uzbekiška virtuvė
MŪSŲ RESTORANĄ ĮSTEIGĖ VIDURINĖS AZIJOS GYVENTOJAS LIETUVOS KILMĖS.
Nuo vaikystės jis gyveno dviejose kultūrose: Lietuvos ir Centrinės Azijos
Plov, manti ir samsa dominavo namų meniu, kaip ir cepelinai.
Ir nors uzbekų virtuvė skiriasi nuo lietuvių, ji yra pakankamai panaši
ir ją pamėgo tradicinių patiekalų mėgėjai.
Lagman – naminis makaronų patiekalas, manti – uzbekų
garuose virti koldūnai, plovas – vilioja ieškotojus
naujų potyrių ir norintiems leistis į kulinarinę kelionę.
Samarkandas – tai kultūrų kryžkelė, tradicijų derinys ir patiekalų mozaika
Vidurinės Azijos, Kaukazo ir Europos virtuvės.
Su svečiais norime pasidalinti Vidurinės Azijos skanėstais:
patiekalus, kuriais mėgaujasi Šilko kelio keliautojai,
aromatingų prieskonių, kurių galima rasti garsiuosiuose turguose
Samarkande ir vieno iš seniausių egzistuojančių miestų ramybės atmosferą.
„Uzbekiška virtuvė“ norėtų sulaukti atsiliepimo iš jūsų. Paskelbkite atsiliepimą mūsų profilyje.
PALIKITE SAVO ATSILIEPIMĄ